Υπηρεσίες

Το πρωϊνό ετοιμάζεται από τις κυρίες του ξενοδοχείου μας από οικολογικά & τοπικά προϊόντα και σερβίρεται στο μεγάλο και άνετο καθιστικό που βρίσκεται δίπλα στην ρεσεψιόν.
Αξίζει να τα δοκιμάσετε.
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πρωϊνό τους και στον κήπο μας που είναι μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα.
Κάθε βράδυ ο χώρος που προσφέρεται για πρωϊνό μετατρέπεται σε όμορφο χώρο για να μπορείτε να απολάυσετε το ποτό σας.

Στο ξενοδοχείο μας διατίθεται δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο  internet στο χώρο της ρεσεψιόν.

Ο κήπος

Ο κήπος μας γύρω από τα δύο κτίρια του ξενοδοχείου μας, έχει διαμορφωθεί με μεράκι, κατά τέτοιο τρόπο που αφενός να δημιουργηθούν γωνιές καλαίσθητες που να παρέχουν στις παρέες των επισκεπτών, αλλά και στο καθένα από αυτούς μια γαλήνη, μια θετική αύρα που να τους προτρέπει να αποβάλλουν το άγχος απο τους τρελούς ρυθμούς των μεγαλουπόλεων και αφετέρου να είναι ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο ομορφιές του νησιού, το βουνό και τη θάλασσα, όπου και τα δύο τα περιβάλλουν, η δε θάλασσα μόλις στα δύο μέτρα, το δε βουνό αντιδιαμετρικά μόλις στα τριάντα μέτρα.

Τα περισσότερα βράδια όλοι γινόμαστε μια παρέα, πίνοντας τοπικές ποικιλίες κρασιών από τα δικά μας αμπέλια, φτιαγμένα παραδοσιακά και με μεράκι συνοδευόμενα από εποχιακά φρούτα και λαχανικά όπου και αυτά είναι δικής μας παραγωγής για δική μας χρήση από το κτήμα μας το οποίο απέχει μόλις σαράντα μέτρα από το ξενοδοχείο και μπορεί κανείς να θαυμάσει τη φύση και την δημιουργικότητά της..

Το περιβόλι μας

Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου μας γεννήθηκαν και μεγάλωσαν ίσως σε ένα από τα πιο όμορφα χωριουδάκια της Σάμου, τις Μανολάτες αλλά οι υποχρεώσεις της ζωής τους οδήγησε να ζούνε στην Αθήνα. Η κουλτούρα τους όμως και η αγάπη τους τόσο για τη Σάμο όσο και για τον τρόπο ζωής, τους οδήγησε στη δημιουργία του ξενοδοχείου αφενός για να ζούνε στη Σάμο έξι μήνες, όσο και για να συντελέσουν στη προσπάθεια να γνωρίσουν και άλλοι άνθρωποι την ομορφιά του νησιού μας, τη ζεστασιά της φιλοξενίας, το φιλικό περιβάλλον.

Παράλληλα διατηρούν ένα περιβόλι κοντά στο ξενοδοχείο, όπου όλη η οικογένεια του Αγνάντι με το μεράκι της και τη καθοδήγηση του παππού φροντίζουνε όλα εκείνα που έχουνε σπείρει (εποχιακά φρούτα για δροσιστικές σαλάτες και διάφορα ωποροκηπευτικά για συνοδευτικά τοπικών ποτών, οίνων και τσίπουρου όπου και αυτά είναι παραγωγής μας από αμπέλια που διατηρούμε στο χωριό Μανολάτες.

Παρακαλώ μην διστάστε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για  να λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Όλα είναι προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε να σας προσφέρουμε μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή.