Οι παραλίες της Σάμου

Home1

Δίπλα στην ξενοδοχειακή μας μονάδα βρίσκονται δυο από τις ομορφότερες παραλίες της Σάμου οι Τσάμπου και Vlendza και Τσαμαδού .

Τσάμπου και Vlendza : Βρίσκεται λίγο έξω από Αυλάκια. Μια ωραία παραλία με κρυστάλλινα νερά. Ο χώρος στάθμευσης είναι κάτω από την παραλία που σας προσφέρουν εύκολη πρόσβαση προς τα εδώ, αν φτάσετε με το αυτοκίνητό σας. Αποτελείται από χαλίκια, οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες είναι διαθέσιμες πάντα, μικρή ταβέρνα.

Τσαμαδού : Βρίσκεται λίγο έξω από το Κοκκάρι πόλη σε έναν όμορφο κόλπο. Φτάνετε εδώ μέσω ενός μάλλον απότομο μονοπάτι κάτω από τον κεντρικό δρόμο, το μονοπάτι συνεχίζει να βελτιώνεται, αλλά είναι αρκετά μια πτώση κάτω από το δρόμο προς τα εδώ. Υπάρχει ένα μικρό περίπτερο στην παραλία Τσαμαδού, καθώς και ταβέρνες, ξαπλώστρες και ομπρέλες είναι διαθέσιμες πάντα για ενοικίαση και υπάρχουν 2 γλυκό νερό ντους κοντά στο περίπτερο. Αν και υπάρχει ένα περίπτερο στην παραλία θα πρέπει να βεβαιωθείτε να φέρει όλους τους αντηλιακό και ό, τι χρειάζεστε για τη διαμονή σας αφού τα κοντινότερα καταστήματα βρίσκονται στο Κοκκάρι πόλη. Tsamodou παραλία αποτελείται κυρίως από βότσαλα και σε μέρη με έντονη κλίση πυθμένα. Θα πρέπει να περιμένετε μερικά κύματα σε θυελλώδεις ημέρες, τα νερά είναι κρυστάλλινα και κατάλληλη για καταδύσεις. Αυτή είναι η μόνη επίσημη παραλία γυμνιστών στο νησί της Σάμου, και ένα από τα πιο γνωστά στην Ελλάδα, με ένα τμήμα της παραλίας που προορίζεται ως ένα γυμνό παραλία. Αυτή η όμορφη παραλία που αξίζει να επισκεφθείτε ακόμη και για ένα μη γυμνιστών.

Ποτάμι : To Ποτάμι μια μεγάλη παραλία με βότσαλα και καθαρά καταγάλανα νερά. Βρίσκεται στην βορειοανατολική ακτή της Σάμου. Η παραλία είναι προσβάσιμη με αυτοκίνητο ή με τα πόδια από την πόλη του Καρλόβασι. Το Ποτάμι αποτελείται από μικρά χαλίκια. Κατά την επίσκεψη σας στην παραλία Ποτάμι στην Σάμο, φροντίστε νακάνετε και μια βόλτα ξεκινόντας από τον ποταμό και φτάνοντας μέχρι τους διάσημους καταρράκτες της Σάμου. Η διαδρομή, από την παραλία Ποτάμι μέχρι τους καταράχτες είναι περίπου 2 χλμ., θα περάσετε μέσα από ένα πανέμορφο δάσος και τελικά θα καταλήξετε σε μια μικρή πανεμορφη λίμνη όπου μπορείτε να κολυμπήσετε και να κάνετε βουτιές από τα ψηλά βράχια τριγύρω.

Κλήμα : Η παραλία Κλήμα βρίσκεται στο νότιο-ανατολικό τμήμα του νησιού της Σάμου , στον δρόμο προς την Κέρβελη, γύρω από το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο.
Η παραλία είναι σαν ένα κρυφό μέρος, μακριά από δημοφιλή αξιοθέατα και μακριά από το πλήθος.
Μετά από 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη της Σάμου, ένα όμορφο μπλε-πράσινο χρώμα, ήρεμη θάλασσα το νερό σας περιμένει για να χαλαρώσετε το σώμα και το μυαλό σας. Η ακτή και τα ρηχά είναι βοτσαλωτή, αλλά όπως θα κάνω μερικά βήματα γίνεται αμμώδης. Απολαύστε την κολύμβηση σε όλη την τουρκική ακτή, και να δοκιμάσετε τα νόστιμα ελληνικές γεύσεις στο εστιατόριοπου βρίσκεται επάνω στην παραλία.

Ψιλή Άμμος : Στα νότια της πόλης της Σάμου, αν ακολουθήσετε το δρόμο προς την Κέρβελη, θα δείτε την ταμπέλα προς την Ψιλή Άμμο.
Είναι περίπου 9 χλμ. από την πόλη της Σάμου και 15 λεπτά με το αυτοκίνητομέχρι να να φτάσετε στην παραλία. Είναι μόλις ένα μίλι απέναντι από τις ακτές της Τουρκίας.Η Ψιλή Άμμος πήρε το όνομα της από την πολλη ψηλή άμμο της παραλίας, και είναι μια αμμουδερή παραλία και είναι πιθανώς το όνομα του, που το καθιστά το πιο δημοφιλής παραλία στο νησί της Σάμου. Η αμμώδη ακτή και τα ρηχά ήρεμα νερά κάνει την Ψιλή Άμμο ένα ιδανικό μέρος για οικογένειες με παιδιά.

Κέρβελη : Είναι μια πολύ κλείστη και χαλαρή παραλία που βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Σάμου, ιδανικό αν θέλετε να περάσετε μια μέρα στην παραλία Κέρβελη χωρίς καμια διαταραχθεί. Οι παραλίες αποτελούνται από βότσαλα και πέτρες, υπάρχουν λίγες ταβέρνες επάνω στην παραλία, οι οποίες προσφέρουν και δωρεάν ντους για τους επισκέπτες της παραλίας. Η πρόσβαση στην παραλία είναι πραγματικά απλή, οδηγείτε όλη την διαδρομή μέχρι την παραλία της Κέρβελης.

Ποσσειδόνιο : Βρίσκεται 8 χλμ. νοτιοανατολικά της κύριας πόλης της Σάμου (Βαθύ).Ποσειδώνιον είναι μια μικρή ήσυχη παραλία με πεντακάθαρα νερά και πολλές ψαροταβέρνες κοντά.


Μυκάλης : Βρίσκεται 10 χλμ. νότια της κύριας πόλης της Σάμου (το Βαθύ). Η Μυκάλη είναι μια λευκή παραλία με βότσαλο και σμαραγδένια νερά. Είναι μια υπανάπτυκτη περιοχή της Σάμου.

Αγία Μαρκέλα : Βρίσκεται 4 χλμ. από την πρωτεύουσα της Σάμου (το Βαθύ).

Ροδίτσες : Είναι μια μικρή παραλία με βότσαλα. Είναι μισό χιλιόμετρο μακριά από την κύρια πόλη της Σάμου (Βαθύ). Βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά.

Μαλαγάρι : Απέχει 2 χλμ. από τη πόλη του Βαθύ στη Σάμο. Έχει μια αμμώδη παραλία με μία κάπως ταραγμένη θάλασσα. Κοντά υπάρχουν οι εγκαταστάσεις και τις εγκαταστάσεις του οινοποιείου.

Κότσικας : Είναι μια μικρή παραλία.

Μουρτιά : Είναι μια μικρή παραλία με βότσαλα. Βρίσκεται στα βορειοανατολικά και απέχει 6 χιλιόμετρα από την πόλη της Σάμου.

Μεγάλο Σεϊτάνι : Βρίσκεται στην ορεινή βορειοδυτική ακτή της Σάμου. Δεν υπάρχουν δρόμοι σε αυτό το τμήμα του νησιού, έτσι ο μόνος τρόπος για να φτάσετε στην παραλία είναι με τα πόδια ή με βαρκούλα. Μπορείτε να απολαυσετε το περπάτημα, καθώς οι θέες από την διαδρομή είναι άριστες και η παραλία είναι θαυμάσια. Είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της Σάμου. Το Μεγάλο Σεϊτάνι δεν είναι επίσημη παραλία γυμνιστών, αλλά υπάρχει ο γυμνισμός. Αποτελείται από άμμο – μικρά βότσαλα, δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις ουτε μαγαζιά. Φέρτε πόσιμο νερό, αντηλιακό και ό, τι άλλο θα χρειάζεστε.

Μικρό Σεϊτάνι : Η παραλία από μόνη της δεν αξίζει να το κάνετε, είναι μια ωραία παραλία για να σταματήσει σε για μπάνιο στο δρόμο για την παραλία Μεγάλο Σεϊτάνι. Είναι μια μικρή απομονωμένη παραλία που βρίσκεται στην ορεινή βορειοδυτική ακτή της Σάμου.Δεν υπάρχουν δρόμοι σε αυτό το τμήμα του νησιού, έτσι ο μόνος τρόπος για να φτάσετε στην παραλία είναι με τα πόδια. Η παραλία αποτελείται από βότσαλα και περιβάλλεται από βράχια.

Παραλία του Όρμου και της Βελανιδιάς : Είναι χωροθετούνται στα ανατολικά του Marathokompos πόλη.

Καρλόβασι : Αποτελείται από άμμο και βότσαλα. Αυτή η παραλία είναι μια μικρή παραλία δίπλα στο δρόμο από το Καρλόβασι πόλη κάτω στο λιμάνι και κοντά στα ξενοδοχεία εδώ μέσα. Υπάρχει μια μικρή ταβέρνα δίπλα στη κρεβάτια παραλία και τον ήλιο – ομπρέλες διατίθενται πάντα.

 

Λεμονάκια : Απέχει 12 χλμ. από τη Σάμο. Εδώ έρχονται πλήθος λουομένων. Ο βυθός είναι διάσπαρτος με βότσαλα αλλά κατά τα άλλα πολύ καθαρά νερά. Υπάρχει μια μικρή ταβέρνα στην παραλία.

Κοκκάρι : Η μεγάλη παραλία που ονομάζεται ως The Long Beach βρίσκεται στην προκυμαία στο Κοκκάρι πόλη. Υπάρχουν ταβέρνες ακριβώς πάνω στην παραλία και πολλά γύρω από το ξενοδοχείο, το Κοκκάρι παραλία είναι πολύ δημοφιλής με windsurfersdue σε τακτικές ισχυρούς βόρειους ανέμους. Αποτελείται από χαλίκια. Κοκκάρι είναι εκτεθειμένος από τους βόρειους ανέμους με αποτέλεσμα την ωραία κύματα, όταν ο άνεμος παίρνει.

Gangou : Βρίσκεται περίπου 1 χλμ. από το κέντρο της πόλης Σάμου. Τα νερά είναι πεντακάθαρα και σαφή, η παραλία έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία. Υπάρχει μπαρ και εστιατόριο σε κοντινή απόσταση, ξαπλώστρες και ομπρέλες είναι διαθέσιμες πάντα προς ενοικίαση. Η παραλία είναι κυρίως χαλίκια.

Πυθαγόρειο : Είναι 15 χιλιόμετρα από τη Σάμο. Βρίσκεται εντός του οικισμού, ακριβώς στην αριστερή πλευρά του λιμανιού. Pythahorion είναι μια μικρή παραλία και έχει ένα μπαρ για να εξυπηρετήσει τα αναψυκτικά και επίσης γνωστή ως παραλία Remataki. Είναι μια ωραία αμμουδερή παραλία, προστατευμένη και ρηχή, ιδανική για παιδιά. Οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες είναι διαθέσιμα, καθώς και ντους. Ο κόλπος είναι πολύ ένα δημοφιλές site αγκύρωσης για την επίσκεψη ιστιοφόρα. Φροντίστε να μην χάσετε το άγαλμα του Pythogoras στην αποβάθρα δίπλα στην παραλία. Οι λάτρεις της μπύρας θα πρέπει να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία να δοκιμάσετε μερικές από τις εισαγόμενες μπίρες σε Rosseto, συμπεριλαμβανομένων Guinness στη βρύση.

Ποτοκάκι : Είναι μια πολύ μεγάλη παραλία με βότσαλα και άμμο που βρίσκονται στο νότιο Σάμο, κοντά στο αεροδρόμιο και όλα τα ξενοδοχεία στο Πυθαγόρειο. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε 1 ή 2 αεροπλάνα απογειώνονται δεξιά πάνω από το κεφάλι σας. δεν είναι αρκετά συχνές για να είναι ενοχλητικό. Υπάρχουν διάφορες τοποθεσίες όπου ομπρέλες και ξαπλώστρες είναι διαθέσιμες πάντα κατά μήκος της παραλίας και θα βρείτε πολλές ταβέρνες δίπλα στην παραλία. Ποτοκάκι παραλία είναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία.

Ηραίον : Βρίσκεται 21 χιλιόμετρα από τη Σάμο. Μια μικρή παραλία με βότσαλα. Διαθέτει εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία.

Τσόπελα : Μια παραλία για να ονειρεύονται. Οι εκδρομές σε αυτό το μέρος με τα καΐκια οργανωμένη από το Πυθαγόρειο.

Karbovolo και Glicoriza : Είναι μια μικρή παραλία λίγο πριν το Πυθαγόρειο.

Παραλία Παπά : Βρίσκεται λίγες εκατοντάδες μέτρα έξω από Ηραίον και είναι σίγουρα όμορφη και ξεκούραστη θέση. Υπάρχει μια ωραία ταβέρνα κοντά στην παραλία και μπορείτε να οδηγήσετε σχεδόν σε όλη τη διαδρομή μέχρι την παραλία. Υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες διατίθενται, καθώς και ντους και ένα μικρό δωμάτιο αλλάζει. Θα βρείτε ένα δεύτερο παραλία προς τα αριστερά από την κεντρική παραλία, η πρόσβαση προς τη θάλασσα είναι λίγο πιο δύσκολο σε αυτή τη παραλία. Και οι δύο παραλίες αποτελο