Δρομολόγια Αεροπλάνων

Home1

Πληροφορίες αεροδρομίου Σάμου

Το κρατικό αεροδρόμιο “Αρίσταρχος ο Σάμιος” (SMI-Κρατικός Αερολιμένας Σάμου) βρίσκεται 3 χιλιόμετρα έξω από το Πυθαγόρειο και 14 χιλιόμετρα μακριά από το Βαθύ. Οι επιβάτες που προσγειώνονται στον αερολιμένα εξυπηρετούνται αποκλειστικά με ταξί για τις μετακινήσεις τους. Το 1976 το αεροδρόμιο υποδέχτηκε την πρώτη μη τακτική πτήση “charter”. Προγραμματισμένα δρομολόγια πραγματοποιούνται καθημερινά τόσο από Αθήνα όσο και από Θεσσαλονίκη. Οι ράμπες και οι ανελκυστήρες του αερολιμένα διευκολύνουν την πρόσβαση των ατόμων με κινητικά προβλήματα. Επίσης οι εγκαταστάσεις του αεροδρομίου διαθέτουν εστιατόριο, καφετέρια, κυλικεία, καταστήματα αφορολογήτων ειδών, δωμάτια αλλαγής μωρών, χώρους στάθμευσης καθώς και γραφεία πληροφοριών.

Αναζητήστε τα πιο οικονομικά αεροπορικά εισητήρια για Σάμο σε απευθείας δρομολόγια των Olympic Air και Aegean Airlines από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η πτήση από Αθήνα διαρκεί πενήντα πέντε λεπτά, ενώ από Θεσσαλονίκη μία ώρα και δέκα λεπτά. Ταξιδέψτε από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και την Κύπρο για Σάμο μέσω Αθήνας. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι τέσσερις ώρες και τριάντα λεπτά. Εναλλακτικά προμηθευτείτε φθηνά ακτοπλοϊκά εισητήρια για Σάμο και συγκεκριμένα για Βαθύ και Καρλόβασι από Πειραιά.
Αεροπορικά εισιτήρια για Σάμο

Οι παραλίες της Σάμου είναι αμέτρητες, ποικίλλης γεωλογικής μορφολογίας (άμμος. βότσαλο) και για όλα τα γούστα. Κολυμπήστε στις οργανωμένες παραλίες του Πυθαγορείου, στο Ποτοκάκι, στο Ηραίο, αλλά και στις πιο ερημικές πλην όμως πανέμορφες Τσοπελα και Συκιά. Επιδοθείτε σε θαλάσσια σπορ στην παραλία Μυκάλης και κολυμπήστε άφοβα στην Ψιλή Άμμο. Χαρείτε τα πεντακάθαρα νερά του Λιμνιώνα, του Κάμπου και δοκιμάστε ψρέσκα θαλασσινά στο Μπάλλο. Η Σάμος είναι ονομαστή για τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της όπως το κρασί, το ελαιόλαδο και το ούζο. Σπουδαία είναι τέλος τα κεραμικά της είδη, πριν πάρετε λοιπόν το δρόμο της επιστροφής προμηθευτείτε καλόγουστα αναμνηστικά για το σπίτι και για φίλους.